Kedves Látogatónk!

A cég bemutatása:

Az Univerzál Zrt 1992 óta működő magyar tulajdonú kereskedelmi vállalkozás. Tevékenységét Békés megyében, négy divízióba szervezett kereskedelmi hálózatban folytatja.

Kínálatunk négy alappilléren nyugszik: vas és színesfém kereskedelem, festék és vegyi áru kereskedelem, papír – írószer – nyomtatvány kereskedelem és ingatlan bérbeadás.

A hagyományokat folytatva a szakboltjainkban elsődleges szempont a kiváló minőségű termékek forgalmazása a lehető legkedvezőbb áron és ehhez magas szintű komplex kiszolgálás biztosítása.

A trendekkel és technológiákkal folyamatosan lépést tartva alakítjuk ki termékcsoportjainkat, hogy megfelelő választékot tudjunk biztosítani. Ennek érdekében csak megbízható gyártókkal és importőrökkel állunk kapcsolatban. Cégünk több száz beszállítója biztosítja, hogy Ön megtalálja, amit keres.

A szakboltok kínálatán túl, értékesítést kiegészítő szolgáltatást is nyújtunk, melyek hozzájárulnak a vevők igényes kiszolgálásához. Visszatérő vevőinkkel megkötött keretszerződések elősegítik a hosszú távú üzleti kapcsolatok működését.

Egyedi igények esetén is segítőkészek és rugalmasak vagyunk.

Munkatársaink szakmailag képzettek, vevőcentrikusak, és lépést tartanak a technika fejlődéséből adódó igényekkel.

A korrekt, jogkövető magatartást vállalatirányítási rendszer segíti.

Győződjön meg kínálatunkról honlapunkon és vegye fel a kapcsolatot szakboltjainkkal, ahol mindig szakszerű és udvarias kiszolgálásban lesz része.

Üzletfilozófiánk:

Versenyképes árak alkalmazásával, vásárlóbarát gondolkodásmóddal a bizalom megnyerése és hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítása.

 

Jó vásárlást kívánunk!

 

Cégadatok:
A társaság cégneve: Univerzál Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság
A társaság rövidített cégneve: Univerzál Zrt
A társaság székhelye: 5600 Békéscsaba, Andrássy u. 3-5.
A társaság fő tevékenységi köre: 4752 Vasáru-, festék-, üveg- kiskereskedelem
Cégjegyzékszám: 04-10- 001387
Adószám: 10728790-2- 04
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!