Napelemes rendszer telepítése az Univerzál Zrt Orosháza Október 6.u. 41-43. sz. alatt.

 

Cégünk 1,6 millió forint vissza nem térintendő támogatást kapott az Széchenyi 2020 keretében napelemes rendszer megvalósítására.

A napelemes rendszer az Orosháza Október 6. u. 41-43. sz alatt található Ferro Pont és Color Pont üzletekhez lett kiépítve.

A támogatás mértéke: 55%

 

Eredmény megnevezése:
8,75 kW névleges teljesítményű, 8,2 kW csatlakozási teljesítményű napelemes rendszer telepítése.

Eredmény leírása:
A projekt a terveknek megfelelően valósult meg. Így 25 db QCELLS 350w napelem került telepítésre egy 8,75 kw-os névleges teljesítményű Fronius inverterrel. A beruházás 2021.06.23-án fejeződött be. A fejlesztés pozitívan érinti a cég pénzügyi helyzetét, mivel általa a rezsiköltségek is csökkenni fognak. A megvalósítás során kizárólag új, kereskedelmi forgalomban, vagy gyártótól beszerezhető, első üzembe helyezésű berendezések, eszközök lettek beszerezve, illetve telepítve. A telepített napelemes rendszer mindenben megfelel a vonatkozó jogszabályokban, illetve szabványokban előírtaknak. A telepített rendszer rendelkezik telepítési, üzemeltetési karbantartási útmutatóval.

Az eredmény nem számszerűsíthető, egyéb tulajdonsága:
A felszabaduló forrás lehetőséget ad az emelkedő bérköltségek finanszírozására. A fejlesztés által a cég parterei és vevői felé környezettudatosságot tud közvetíteni. A telepítés megvalósításával egy olyan energiatermelő rendszer valósult meg, amelynek üzemeltetése semmilyen zavaró zaj-, vagy egyéb káros, illetve szennyező hatással nem jár, így javítva az ingatlanban tartózkodók életminőségét. Mindezen felül a megvalósítási helyszínnek modernebb külsőt kölcsönöz.

Projekt befejezési dátuma: 2021. 06. 23.

A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-4.1.4-19-2020-03384

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!